linnodman

Category: New in

MY CALVINS

BH/Calvin Klein #mycalvins

Köpte bl.a. denna bh plus en vit likadan när vi var på Camarillo outlets för att kompletera mitt sportigare set jag fick i julklapp.

DIOR BRILLOR

Bilden är inte min utan den är tagen från Tumblr

Som ni kanske sett på bilder så slog jag till på dessa brillor för några veckor sedan. Det fanns bara ett par kvar i den färgen jag ville ha så killen i affären lade undan dem åt mig medan jag funderade över natten. Kunde inte motstå att köpa dem morgonen därpå efter lite rådfrågning från mamma samt att dem är rätt svåra att hitta... Jag har verkligen inte ångrat mig för en sekund då dom sitter helt perfekt. LOVE THEM!

BREAKFAST AT TIFFANY'S

Köpte nya örhängen som matchar mitt halsband och armband 

På lördagsmorgonen gick jag och Fredrika upp ganska tidigt och gick in till Santa Monica Place för att köpa present till Sara och hennes roomies och jag skulle fixa födelsedagspresent samt köpa ett par nya örhängen till mig själv. När jag köpt mina örhängen på Tiffany's satte vi oss på ett Italienskt litet café precis utanför och åt frukost. Så det blev nästan som en breakfast at Tiffany's. 

QUESTIONS

 

Anonym 
9 februari 2015 05:42

Skulle du kunna göra ett inlägg och visa vad du köpte??

 

M 
9 februari 2015 07:02

Kan du göra ett inlägg och visa vad du köpte?! :)

 

Svar: Jag känner att jag tyvärr inte vill lägga ut bilder på allt jag köpt utan jag kommer ha det på mig i framtiden och kommer lägga upp bilder på sakerna på så vis. Däremot kan jag visa en sak som jag köpte och som jag är mest nöjd över, mina Tory Burch ballerinor! Glömde mina vita/guldiga hemma och har velat ha ett par svarta med silver, så är jättenöjd med dessa! Eftersom Tory Burch är amerikanskt är skorna mycket billigare här, dom kostar lika mycket i dollar som dom gör i euro.

CAMARILLO OUTLETS

Det blev en heldag med MASSOR av shopping för oss alla på Camarillo Outlets.

THIS IS LOVE

Har aldrig varit så lycklig och kär i något materiellt i hela mitt liv som jag är i dessa skor

Kan liksom inte sluta kolla på skorna som står här på rummet och provar dom hela tiden, är verkligen så lycklig för dem! 

CHANEL ESPADRILLES

Materiell lycka ❤︎

LUCKIEST GIRL

And they're finally mine

För två veckor sedan besökte jag Chanel-avdelningen på Saks Fifth Avenue men tyvärr hade de inte espadrillsen jag var ute efter. Killen som jobbar här börjar jobba på Chanel i Los Angeles nästa vecka så han lovade att hjälpa mig få tag på ett par. Han skulle skicka bilder på modellerna de fick in i min storlek när han började där men eftersom jag egentligen redan visste vilka jag ville ha från sommarkollektionen bestämde jag mig för att springa in på Saks innan vi skulle handla mat idag. Han gick in och kollade om de fanns i LA och guess what?? Det fanns ett par i min storlek!!!

Efter 2,5 års jagande har jag äntligen fått tag på min älskade espadrilles!

Luckiest girl in the world!!!

MAIL FROM SWEDEN

Äntligen är min kjol här/Från Isabel Marant Étoile

När jag satt och pluggade idag kom Hampus in med ett brev som anlänt i brevlådan till mig. Mamma hade skickat hit min kjol som inte hann komma innan jag åkte, från Florens, via Sverige och äntligen framme i Santa Barbara. Har gått och väntat på att detta brev ska komma fram! Tack mami! 

I DON'T GIVENCHY A FUCK

Blev så glad när UPS ringde och sa att de hade ett paket till mig från luisaviaroma, de lyckades dessutom ringa precis när jag hade rast, lucky me så jag slapp vänta ytterligare några dagar på min älskade t-shirt.

☆

 Kjol Étoile Isabel Marant // T-shirt Givenchy 

CHANEL MAKE UP

/Les Beiges Nº40/ Vitalumière Loose Powder Foundation Nº30/ Powder Blush '170 Rose Glacier'/ Quadria Eye Shadow '14 Mystic Eyes'/ Le Volume de Chanel Mascara '10 Noir'/ Long Lasting Eyeliner '905 Smokey Eyes'/

Idag var jag inne på favoriten nº arton och köpte lite påfyllning av smink inför resan, fick presentkort därifrån i julklapp så det passade perfekt.

L O V E - I DROPPED THE O AND E...

 

... And just took the LV.

TO ME FROM ME

Balenciaga Papier Wallet // Nathalie Schuterman

Har både varit på jakt och i stort behov av en plånbok då jag senaste månaderna har slängt ner kort, pengar och kvitton i fickorna eller i min Stella clutch. Extremt stressande för mig som älskar ordning och reda. No more mess thanks to Balenciaga. 

BAMBI

Givenchy Bambi Slip-on skates ♥︎