linnodman

Category: California

AT THE MOMENT

Bild från förra veckan när jag & Sofie var på French Press o drack latte. nu sitter vi på Starbucks o pluggar

Just nu sitter jag och Sofie på Starbucks och pluggar då vi har midterms nästa vecka. Är klar för dagen nu men har fortfarande en del kvar att göra då jag har en midterm essay inlämining på Söndag, midterm redovsinging på Måndag, samt inlämning av midterm essay på Onsdag och midterm take home quiz tills nästa Torsdag. Första två veckorna den här terminen då jag faktiskt har mycket plugg, så det gör inte så mycket då jag vet att det bara är såhär nu samt vid finals week i december. 

THE PERFECT BEACH

@The Perfect Beach, Malibu

MALIBUUUUU

Tillbaka på favoritstället

I Lördags åkte ju jag och Freddan på Roadtrip till Malibu med Shiloh och Gabriel, en jättemysig dag när jag fick äta på mitt favoritställe, igen. Vi började som sagt va med lunch på piren sen åkte vi till en strand samt gjorde ett stopp för kaffe på vägen hem. Hade verkligen en toppen dag! 

LA SHOPPING

Fur ball från Diane von Furstenberg 

Le volume de Chanel mascara, Lip Gloss 204 Rose Tendre & Les Beiges puder

Hermès "Collections Imperiales"" Twilly Scarf

Detta var vad jag shoppade när vi först var i LA förr förra helgen och när vi var på Rodeo Drive förra helgen. Sminket var jag jag i behov av då min mascara, mitt rosa läppglans och min Les Beiges som jag använder som brunpuder alla tre var slut.Jag köpte även den fina pälsbollen på rea när vi var på The Grove förr två helger sedan. Sen köpte jag 'även den fina Twilly scafen från Hermès som man kan knyta på massa olika vis o antingen ha i håret, på väskan eller runt handleden! 

SUNDAY AT THE LIBRARY

Plugg-sesh i biblioteket (Find me on snap @linnodman)

Med tanke på att jag och Fanny gick och la oss klockan halv åtta på morgonen och sov 2 h respektive 1 h inatt var det ganska otroligt att vi orkade ta oss till skolan på en Söndag för att plugga tillsammans med Carro. Vi började dock med en pizza-brunch innan vi cyklade till biblioteket för att försöka få något vettigt gjort! Som sagt va om någon vill lägga till mig på snap så får ni jättegärna göra det, ni hittar den ovanför. 

NEXT UP MALIBU + QUESTION

Gammal bild från Malibu/Pacific Coast Highway tagen för lite mer än 2 år sedan

Alldeles strax kommer Shiloh och Gaby o hämtar mig och Freddis så ska vi åka till Malibu över dagen! Ska bli jättekul att käka på favoritstället och bara hänga där! 

Fick en fråga för några dagar sedan av Lisa angående CSN-lån, utgifter och ekonomi osv. Du får jättegärna skicka frågan på ett mail till mig istället på linn.odman@gmail.com så kan jag svara dig personligt där då jag känner att jag inte vill skriva om pengar osv på bloggen! 

THE ROOF

Middag @The Roof on Wilshire (6317 Wilshire Blvd, Los Angeles)

Vi avslutade vår Lördag i Beverly Hills med en middag på The Roof som ligger på taket av Wilshire hotell. Riktigt gott var det med otrolig utsikt! 

BARNEYS NEW YORK, BEVERLY HILLS

Heaven a.k.a. Barneys

Efter Rodeo Drive vandrade vi bort till Barneys för att fördriva lite tid innan vi skulle åka och äta. Detta ställe är ju verkligen heaven! 

HERMÈS & CHANEL

Hermès & Chanel shopping

RODEO DRIVE PT 2

Some more snaps from Rodeo Drive

RODEO DRIVE PT 1

Louis Vuitton, Céline, Prada, Dior & Saint Laurent 

URTH CAFFÉ

Eirunn, Lotte, Salad, Quesedillas and Pizza - Lunch @Urth Caffé located on 267 S. Beverly Drive, Beverly Hills, Los Angeles

I Lördags när jag spontant hängde med 4 underbara norska tjejer till LA åt vi lunch på Urth Caffé som ligger på Beverly Drive väldigt nära Rode Drive. Eftersom det alltid är extremt (med betoning på extremt) crowded på Urth fick vi tyvärr inte plats vid ett bord tillsammans så jag satt med Eirunn och Lotte. Maten och juicerna på Urth är väldigt goda, jag åt en grekisk sallad och drack en färskpressad orange/grapefruit juice. Måste tipsa om Urth, dock gillade jag den på Melrose Avenue bättre, då den var både mysigare och inte alls lika crowded. 

GATSBY PARTY PHOTOBOMB

Fun night celebrating Fredrika!

Massa bilder från vår roliga fest i Fredags, vi fick massa beröm från folk att de hade jättekul och att vi gjort det så fint, så det var kul att höra! Just nu ligger jag i sängen då jag lyckats bli dunder förkyld... Började redan i Fredags egentligen men de senaste två dagarna har jag mått ännu sämre, sov 15h och vaknade klockan två på eftermiddagen idag, så det blev ingen lektion för mig ikväll, istället ligger jag fortfarande här i sängen. I Lördags hängde jag väldigt spontant med Julie, Eirunn, Lotte och Sofie till LA som jag ska blogga om under veckan. Sen igår pluggade jag ett tag på dagen då det var spöregn (which never happens here) och på kvällen gick vi ut o åt alla tjejer med Emelies mamma som är på besök nu! 

QUESTION SUNGLASSES

Från Lisa: Vad är det för modell på de nedre solglasögonen, de som är brun/svarta? :) Så snygga!

Visst är dom snygga!!! Det är Eirunn's fina solglasögon och modellen på dem är Thin Preppy. 

GREAT GATSBY PARTY

 

Going back to the 20's

I Fredags ställde vi till med fest här på San P för Freddis som fyllde 21, hon fyllde alltså lagligt här i USA och det firade vi med en riktigt rolig kväll med Great Gatsby tema! Grattis igen till min bästa Freddis <3